Zorgaanbod zorgboerderij

Zorgaanbod

Omdat geen mens hetzelfde is, bestaat ook de begeleiding uit puur maatwerk. Alle begeleiding en sturing sluiten precies aan op die ene persoon, met zijn eigen tempo, vaardigheden en mogelijkheden.
We nemen de tijd om een cliënt te leren kennen in zijn mogelijkheden en beperkingen. Daarna wordt een op maat gesneden individueel begeleidingsplan opgesteld, voor en met de cliënt.

Zorgboerderij de Woudse Hoeve biedt zorg aan mensen met een licht verstandelijke beperking, een niet aangeboren hersenletsel, een aan autisme verwante stoornis, ADHD, of licht psychische stoornis. Er is sprake van een kleinschalige zorgboerderij en er wonen zowel mannen als vrouwen tussen de 18 en 65 jaar.

Wij vinden kwalitatieve goede zorg erg belangrijk. Om onze kwaliteit van zorg zicht- en meetbaar te maken werken wij met het kwaliteitswaarborg zorgboerderijen. Sinds 2008 zijn wij gecertificeerd en in het bezit van het kwaliteitskeurmerk. Ieder jaar wordt ons kwaliteitssysteem getoetst en geëvalueerd.

Afdrukken

 

Interesse, vragen of aanmelden?

Lees meer

Over ons

De Woudse Hoeve in Schijndel is een zorgboerderij welke enkel aan bewoners dagbesteding biedt. De bewoners zijn volwassen personen, die huisvesting, zorg en welzijn behoeven.

Contact

Zorgboerderij De Woudse Hoeve
Woudseweg 13a
5482 ZL Schijndel
073-5476159
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.